Toertochten


Route MIT 24 feb. 2019

De route is 143 km en eindigt bij Carlo in Denekamp. Halvewege koffie bij Erve Brooks in Gelselaar.

De routes staan in dit gpx-bestand


Achterhoek Oost

De Paastoer is vaak de eerste rit van het seizoen. Iedereen moet weer even wennen aan het rijden. De temperaturen zijn nog aan de lage kant. Dan is de Achterhoek een mooie bestemming. Oke, veel 30- en 60km-zones, maar goed gemaakt door het mooie coulissen-landschap. In deze file een drietal rondjes door het oosten van de Achterhoek. Elk met een lengte tussen de 140-150km. Bij elke route staat een suggestie voor een koffie/lunch.

De routes staan in dit gpx-bestand

Rondom Winterswijk: Deze toer gaat onderlangs Winterswijk, door het Woold. Het is een hele oude paastoer, maar blijft nog steeds een mooi rondje. Het begint aan de zuidkant van Hengelo en eindigt in Delden. Pauze op het terras aan het Karpermeer, dicht bij Aalten. Of bij een van de vele rustplaatsen onderweg.

Rondom Aalten: Het begin komt overeen met de vorige route, maar buigt voor Meddo linksaf richting Aalten. Pauze bij cafe-restaurant Koenders in Breedenbroek. De route eindigt in Bentelo bij cafe Spoolder.

Berkelland: De route start met een fraai stukje over de Needse berg. Pauze in Halle, waar je lekker kunt eten bij De Woage.
De oversteek bij de N18 moet nog opnieuw worden uitgewerkt.